Clean air is more important than ever, so finding the best air purifier is also quite essential these days.

ingilizce çeviri ingilizceturkce.gen.tr tıbbi çeviri

hafta hafta gebelik izmit evden eve nakliyat kocaeli evden eve nakliyat

gebze evden eve nakliyat kisiselblog.net araba oyunu
Why Do Cats Eat Grass? British Shorthair Cat
gebze evden eve nakliyat
Elektroniksigara hair transplant igri Araba Oyunu oyunlara.com
Predstavitev knjig

Literarni večeri
Literarni večeri so najbolj znana in priljubljena oblika srečevanj v knjižnici, kamor povabimo ustvarjalce leposlovnih in strokovnih knjig z različnih področij. Večere spremljajo kulturni programi in pogovori o knjigah.

Poučna predavanja
Poučna predavanja so namenjena spoznavanju strokovnih področij, npr. duhovnosti, osebne rasti, kulinarike … Najbolj priljubljena so potopisna predavanja, v okviru katerih knjižničarji predstavimo tudi ustvarjalce dežele, fotografske razstave …

Obisk ustvarjalca
Tako kot za mladino kot tudi za odrasle pripravljamo srečanja z ustvarjalci. Namenjena so spoznavanju knjižnih novosti ali pa celotnemu opusu povabljenega ustvarjalca, pa tudi osvajanju pojmov kot so pisatelj, pesnik, ilustrator. Spremljaj dogodke.

Knjižne razstave
Knjižne razstave pripravljamo na določeno temo, predstavimo določenega avtorja, lahko pa tudi bralci predstavite svoje najljubše knjige kot priporočilo drugim.

Bralni srečelov: Knjiga v žaklju
V času počitnic za tri starostne stopnje – za otroke, mladino in odrasle - pripravljamo izbor štirih knjig, ki jih skrijemo v žakelj.

Dežele skozi besedo in sliko
Knjižničarji postavljamo razstave knjig literarnih ustvarjalcev izbrane dežele in oblikujemo predstavitveno zgibanko. Potopisno predavanje spremljajo fotografske razstave in tudi kak kulinarični užitek.

Beri, beri, Micika
Knjižničarji imamo svoj bralni aktiv, preko katerega se seznanjamo s knjižnimi novostmi. Tako je nastal tudi zajeten izbor knjižnih predstavitev, ki smo ga poimenovali Beri, beri Micika. Objavljamo jih tudi na internetni strani.


hamilelik kan testi Fireboy and Watergirl
elektronikesigara.com
cami halisi