Clean air is more important than ever, so finding the best air purifier is also quite essential these days.

ingilizce çeviri ingilizceturkce.gen.tr tıbbi çeviri

hafta hafta gebelik izmit evden eve nakliyat kocaeli evden eve nakliyat

gebze evden eve nakliyat kisiselblog.net araba oyunu
Why Do Cats Eat Grass? British Shorthair Cat
gebze evden eve nakliyat
Elektroniksigara hair transplant igri Araba Oyunu oyunlara.com
Enota Ivančna Gorica

Deluje od 4. 11. 1998
Ustanoviteljica: Občina Ivančna Gorica

Smo enota Mestne knjižnice Grosuplje. Pokrivamo področje z več kot 15.000 prebivalci. Od Ljubljane smo oddaljeni 30 km. V bližini sta svetovno znani stiški samostan in Jurčičeva domačija na Muljavi. Josip Jurčič je leta 1866 napisal prvi slovenski roman, Deseti brat. Naši kraji so bogati etnološko, zgodovinsko, arheološko, zanimivi so za pohode, turizem itd. Vabimo vas, da se lotite raziskovanja, mogoče na začetku prav s knjigo v roki.

Knjižnica ima prostore v stavbi pred železniškim prehodom, na vhodu v Ivančno Gorico, nasproti zdravstvenega doma. Vabljeni.

EasyDNNGallery
Text/HTML


Servisi in dejavnosti so predstavljene na skupni spletni strani zavoda Mestna knjižnica Grosuplje in so dostopne tudi našim uporabnikom. Občinsko področje pokrivamo še s štirimi izposojevališči: na Krki, v Višnji Gori, Šentvidu pri Stični in Stični.

Z matično knjižnico v Grosupljem poteka meddoddelčna in medknjižnična izposoja. Knjižnični računalniški sistem COBISS omogoča povezavo z vsemi ostalimi slovenskimi knjižnicami. Radi prisluhnemo vašim potrebam in vzpodbudam.

hamilelik kan testi Fireboy and Watergirl
elektronikesigara.com
cami halisi